Mika75
Fanka BB :)
powodzenia :-)dobra lece... odezwe sie jak wroce ale napewno angina![]()
aaa i nie kracz !!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powodzenia :-)dobra lece... odezwe sie jak wroce ale napewno angina![]()
ja ide do rodziców i do tesciowej,wiec nic nie robimy,tylko sałatke sobie zrobie i tyle,małe zakupki i na tym koniec,potem i tak połowe przynosimy od rodzicówja dopiero jutro bede coś szykować i w sobote na świeta jedziemy do babci a potem do mojej mamy i też zbytnio nie bede sie szykować.
Anet o ktorej idziesz??Daj znac nam tu szybciutko![]()
zgadza sie,dlatego mi pierwzy raz nie śni mi sie pec dziecka ani razua w nocy snilo mi sie ze to chlopczyk bedzie,tak sie cieszylam....ale mowia ze co w snie to w zyciu na odwrot....
Aniu to moze ja podziekuje;-);-):-)Kasia jak chcesz to ja Ci tych punktów też moge natrzaskac bo kolezanka ma tam jakis swoj sposob ale co z tego jak mówi że jej wszytkie te oszukane głosy na koniec zabrali więc teraz się nic nie przejmuj![]()
Oj to moze faktycznie lepiej pusc smska bo my tu bedziemy czekac jak zawszeKasie na 16 mam wizyte,ale po idziemy z mezem do Biedronki na zakupki....wiec dam znac kolo 19 mysle,no chyba ze komore doladuje to wam SMS -ka wysle...

to prawie tak jak ja ale coś trzeba zzrobić do jedzenia nie dużo . jajka \w róznej postaci