reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witaj Sempe.....
A co do salatek to ja robie nowa w tym roku,dostalam przepis od cioci....
Jaja,slonecznik luskany,kukurydza,pieczarki marynowane,szczypiorek,no i majonez,sol,pieprz....dobra jest bo juz jadlam....

No i ja sie musze ruszyc do jakiejs roboty,bo wyjdzie na to ze dzis przesiedze i nic nie zrobie...hi,hi...a musze busem do gina jechac,bo moj w pracy i nie wyrobi sie do 16 zeby mnie zawiesc.....ale dobrze ze mnie odbierze chociaz....hi,hi...

witam:-)
po wczorajszym lataniu po sklepach mam pusty portfel i opuchnęte nadal nogi! Ledwo do domu wróciłam, kupiłam sobie skórzane klapki więc miałam w czym wrócić. Ale było ekstra po zakupach poszlismy do naszego kochanego Lizarda oj piwko dają tam pyszne:-D ślina leciała mi jak mąż pił...
Czesc Sempe!!
Lizard na Starym Rynku? tam jest super klimat też lubie tam bywać...:-)

cześć dziewczyny!
ja dziś też mam wizytę na 16.30 i nie mogę się doczekać :rofl2:
męczy mnie to choróbsko, zwłaszcza katar i jeszcze chrypa dziś mi doszła :no::wściekła/y:
ja zmykam do łazienki a później na zakupki, bo na święta przyjeżdża chrześnica męża i trzeba jej jakiś prezencik dać :-)

Dziewczyny,a ja z innej beczki...co z Aneta ,ta co miala wypadek ,co ja tir staranowal? Odzywala sie jeszcze pozniej,bo ja nie doczytalam wszystkich zaleglych postow,nie dalam rady....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry