reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pojadłam albo raczej coś przegryzłam i biorę się do roboty kochane bo dziś gości mieć będę. Plus mieszkania w miejscowości pochodzenia to to że większość do rodziców na święta przyjeżdża i jest okazja do spotkań.
Także miłego dnia życzę... Nie będę szaleć i jak się zmacham to wpadnę na chwilkę na przerwę.

a mi sie nic niechce,mam dzis lenia
mojego nie ma,w domu posprzątane mam,obiadu nie robie bo sobie dziś zaszalejemy i pizze zamówimy
na 13 ide z młodszą do dentysty na lakowanie,potem na chwilke na miasto wyskocze i nudy

Hej dziewczyny ale już naskrobałyście!!!:-D
Ja pół nocy spać nie mogłam nie wiem czemu w dodatku synek tak się kręcił że mi na pęcherz ciągle cisnął i musiałam co chwila do kibelka biegać:baffled:
A wiecie co wczoraj mój pojechał na zakupy wieczorem i nie było go dobrą godzine ja już miałam czarne myśli a on pojechał do miasta żeby mi frytki i szaszłyka przywieść na kolacje!!!!!!!:szok: byłam w szoku jak to zobaczyłam!!I powiedział że ostatnio tak mówiłam że mam ochote na szaszłyka to mi chciał przyjemność zrobić!-Lizus!!
Ale za to szaszłyk był pycha:-D

reklama
Efe miłego dnia i nie przemęcz się zbytnio:)
Basiu przykre że antybiotyk ale szybciej się wykurujesz:)
U mnie się rozpadało już porządnie bleeeeeeee leje
Koleżanka pisze że w Gdyni ulewa to coś czuję w kościach że i do mnie zawita tak z dwóch stron :crazy:
Dobra sobie kopa przyfasoliłam i idę się ubrać i te pranie zdjąć bo mi zamoknie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry