reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
O Agusia nie zartuj wlasnie maly Klacid ma i sie zastanawiam skad ten motorek w tylku:eek::eek:Bo na chorego to on nie wyglada, nawet mega danonka zjadl przed chwila, mala rzecz a cioeszy, moze w koncu dzis obiad zje, bo od tygodnia nie ruszyl:baffled:

Mi Kuba zawsze "asystuje" przy obieraniu ziemniaków! Podaje nieobrane, a te gotowe myje i wrzuca do garnka... Pół kuchni mamy zawsze brudne, ale jaki on jest dumny, że obiad "umie ugotować".

Rano wysłałam znajomym linki żeby głosowali.
Oj jak ja bym chciała wstać i coś porobić w dodatku coś mnie głowa boli:baffled:
W domu syf jak cholera a moja teściowa przyszła i się pyta co ma posprzątać to jej powiedziałam a ona na to "to ja ide na wioske":eek: to po co pytała???

Z uwagi na to ze Mati ma dopiero rok po calej kuchni lataja ziemniaki a ostatnio wymyslil ze fajnie bedzie troche powrzucac do sedesu:-):-)Wanna tez sie nada, ale jaka radocha:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Malinka tesciowa the best:-):-)Moze chce wpierw na wiosce poinformowac ze ma duzo roboty:wściekła/y::wściekła/y:Choc zapytala moja mama nawet o to by sie nie zamartwila:baffled::baffled:Tesciowej juz nie mam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry