basia1807
mama trzech skarbów
moj sie smieje ze ja kicham a on pijeBasiu współczuje kataru nienawidzę tego dziadostwa![]()

ale nos powoli robi sie drozny

moze to wykicham;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moj sie smieje ze ja kicham a on pijeBasiu współczuje kataru nienawidzę tego dziadostwa![]()

Malinka ja kupuje biedronkowe 50szt za 3zl i sa naprawde fajneKasiu to tak jak ja też dużo używam ale mam jakieś kijowe bo mi Rysiek kupował i musze lepsze kupić w sobote jak na zastrzyk będe jechać...
Niby nie ma się okresu a dalej używamy![]()
tez urzywam i polecamMalinka ja kupuje biedronkowe 50szt za 3zl i sa naprawde fajne

To jak będe w mieście to zajade do biedronkiMalinka ja kupuje biedronkowe 50szt za 3zl i sa naprawde fajne

Basia ja juz z tydzien mam i zaczynam myslec ze to alergia jakashej dziewczyny
mnie ten katar wykonczykicham chocbym sie pieprzu nawachala
![]()

ale coraz wiecej nas narzeka na katarBasia ja juz z tydzien mam i zaczynam myslec ze to alergia jakas![]()

Niom i sa takie fajne dosc szerokie i dlugie, za te cene to naprawde wartotez urzywam i polecam
te przynajmniej sie majtek trzymaja![]()

Mnie sie to wlasnie podejrzane wydaje tyle pylkow w powietrzu, do tego w ciazy sluzowka nosa jest rozpulchniona i ciezej sie oddychaale coraz wiecej nas narzeka na katar
normalnie epidemia![]()
no my sie z Mika smialy ze trzeba filtry na monitory zamontowac, zeby sie chroba nie rozprzestrzenialaMnie sie to wlasnie podejrzane wydaje tyle pylkow w powietrzu, do tego w ciazy sluzowka nosa jest rozpulchniona i ciezej sie oddycha