Piwonia_2
Fanka BB :)
ja miałam jak na razie tylko w kroplach,ale też coś w takiej kwocieu nas 34 zlote 30 tableteknie wiem czy to drogo
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam jak na razie tylko w kroplach,ale też coś w takiej kwocieu nas 34 zlote 30 tableteknie wiem czy to drogo
![]()
a to nawet nie wiedzialam ze sa kropleja miałam jak na razie tylko w kroplach,ale też coś w takiej kwocie

ja tylko mam nadzieje że lato nie będzie zbyt upalne bo ciężko będzie z brzuszkiem funkcjonować w upałyale u nas jest duszno... chyba bedzie burza...
normalnie sie idzie roztopic![]()
noooo.... ja jak z cora chodzilam to bylo ponad 30 stopni... a jak rodzilam w sloncu bylo prawie 40.... to byla masakraja tylko mam nadzieje że lato nie będzie zbyt upalne bo ciężko będzie z brzuszkiem funkcjonować w upały

w OLSZTYNIE JUZ GRZMIALO ANECZKA MOWILAale u nas jest duszno... chyba bedzie burza...
normalnie sie idzie roztopic![]()
Wrzucaj czekamytaszka74
cześć dziewczyny właśnie wróciłam od fryzjera zmieniłam kolor z na błąd na ciemny żeby włosy odpoczęły od tego rozjaśniania , i ledwo usiadłam zaraz muszę iść po chłopców do przedszkola jak wrócę to zrobię sobie jakąś fotkę i wrzucę na BB