Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jesteś drugim prorokiemCześć dziewczyny!!!
U nas piekny dzien, pisze szybko bo zaraz sniadanko... potem jedziemy do teściowej na obiadek uffff...
a wiecie Piwonia mi sie śniła, że będzie miała dziewczynkę, a że sny interpretuje sie odrwotnie, to pewnie chłopak :-):-):-) ale zobaczymy czy sie sprawdzi, mam nadzieje że jej cisza związana jest ze świetami...;-)
Miłego dnia dziewuszki :-):-):-)
sory nie miałam sił bo pół dnia spędziąłm w kibelku z panem wc:-(Napisalam do Piwonii ponaglenie, moze teraz zareaguje, a ja wczoraj jej wyslalam zyczenia ale nie odpisala, pewnie nie miala czasu
ja tak czułam,że jak tobie przypadł chłopczyk to mi na bank dziewczynka,nie miałam złudzeń,ale marzyłam o synku,trudno jednym marzenia sie spełniaja innym niePiwonia to ja sie zamienieeeeeeeeee z toba;-);-);-). Wazne ze wszystko ok, lichy rok trafilas prawie same dziewczyny sie trafiaja
nie noc,ale śniadankoNiestety Piwonia tak widzisz ty marzylas o synku ja na odwrot. Zycie jest pokrecone co ja bym dala zeby byc na twoim miejscu. Trudno, dobrze ze zdrowe te nasze dzieciaczki.
A co sie sie stalo ze pol nocy na kibelku
a ty dostaniesz chłopca zobaczysz;-)no kurcze, to proroczy sen miałam.... a myslałam że będzie odwrotnie....
ale co z dzidziusciem wszystko ok? TO NAJWAŻNIEJSZE !!!!
JA CZUJĘ TAK SAMO JAK TY....