reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niestety Piwonia tak widzisz ty marzylas o synku ja na odwrot. Zycie jest pokrecone co ja bym dala zeby byc na twoim miejscu. Trudno, dobrze ze zdrowe te nasze dzieciaczki.
A co sie sie stalo ze pol nocy na kibelku:eek:
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,młodsza sie cieszy,starsza powoli oswaja sie z tą myślą
ja dam rade bo w końcu mam juz dwie córy,wiec i z trzecia bedzie spoko,wiedziałam,ze tak bedzie a jednak czułam sie w pierwszym momencie oszukana,pokaże wam potem fotke na której podobno widać,że to dziewczynka,ja na niej nic nie widzę

reklama
i chyba ostatnia z was urodze sie śmiałam wczoraj,bo lekarz powiedział ,że plus miunus 10 dni i wyszło,ze termin moge miec na 30 sierpnia,ale mam sie nim nie kierowac bo dzidzia jest mała

mIKA A KIEDY PRZEWIDUJESZ USG??
pIWONIA PRAKTYKA CZYNI MISTRZA MAMY WPRAWE W JEDNEJ PLCI:-D
jeszcze dokładnie nie wiem ale postaram sie jak najszybciej...
mój własnie sie wypowiedział ze chyba sie przyzwyczaił do dziewczynek i że chciałby dziewczynke bo z nimi mniej problemów hihiih, eeee pewnie tak tylko sie asekuruje jakby co...;-)

jeszcze dokładnie nie wiem ale postaram sie jak najszybciej...
mój własnie sie wypowiedział ze chyba sie przyzwyczaił do dziewczynek i że chciałby dziewczynke bo z nimi mniej problemów hihiih, eeee pewnie tak tylko sie asekuruje jakby co...;-)
mój to samo mówił,ale ja wiem,że tez chciala chłopca

ale jedno wiadomo,nie bedzie wojny bo sama popoulacja kobiet idzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry