reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Basia - bardzo wspolczuje takiego partnera. Ale na dluzsza mete to raczej chyba, nawet pomimo milosci, nie jest dobre wyjscie? nalog to straszna rzecz.. ale o tym Ci nie musze mowic, bo widze z Twoich postow, ze juz przez to przechodzilas z poprzednim facetem... nie bede sie wtracac.

Trzymaj sie cieplo i chyba faktycznie najlepiej by bylo, gdybys wyjechala do mamy.

No i kolejna, która już się nie wyprze, że ma lokatora w ślicznym brzuszku.

ha ha majaam, ja od poczatku 2 miesiaca nie moglabym sie wyprzec. Brzuszek mialam od razu... teraz jeszcze dodatkowo cellulit mi sie zaczal taki, ze w lustro juz nie patrze, bo plakac mi sie chce. to dopiero polowa 6 miesiaca, a u mnie juz prawie 10kg na plusie. Nawet nie chce mi sie myslec, ile bedzie w sumie,.....

Wszystkie te, kore mialy nudnosci na poczatku - widac jest sprawiedliwosc, dziewczyny. Ja nudnosci nie mialam, ale za to bede walczyc z wieloooooma kilogramami po porodzie. Wam przybedzie duzo mniej... :-)

Pod tym względem, to Marne nadal u mne pasożytuje, co nie jest powiedziane, że jak w końcu zgłodnieję, to nie przybiorę 10-20 w kilka tygodni.Byle zdrowo, a będzie ok.
No i ja przed miałam zapasik, jakbym się od dłuższego czasu szykowała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry