Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zgadzam sie,wiem co pisze bo niedawno przerabialiśmy z siostry drugim mężem cos podobnego,kazała spac na wycieraczce i od tamtej pory zmądrzał nawet do AA sie zapisał,wiec jak mu bedzie zalezało to bedzie walczył,ale to on sam musi podjąć tą decyzjeDokładnie, Basia - miłość musi być mądra, nie pobłażliwa.
Czasem trzeba skrzywdzić, żeby uratować.
niewiem czy normalne czy nie,bo w sumie ja tak mam od niedawnaczy taki ból brzucha na spacerze to jest normalne? ja ostatnio to niedaleko uszłam i też musiałam sie wrócić do domku...![]()
własnie!!! on sam musi chcieć i zrozumieć w przeciewnym razie sensu nie ma...:-(zgadzam sie,wiem co pisze bo niedawno przerabialiśmy z siostry drugim mężem cos podobnego,kazała spac na wycieraczce i od tamtej pory zmądrzał nawet do AA sie zapisał,wiec jak mu bedzie zalezało to bedzie walczył,ale to on sam musi podjąć tą decyzje
zgadza sie nikt nie moze sie nad nim litowac i pobłażac i nawet myslec ,ze bedzie dobrze i go pocieszacWażne, żeby wszyscy najbliżsi, postepowali tak samo, a jeśli nie chcą, żeby chociaż nie pobłażali.