reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No dzisiaj i ja się źle czuje, a nie mam po czym. A jeszcze poprasować muszę koszule reszta zrobiona, a obiadek A zrobi jak wróci, bo ja nie dam rady. Dobrze, że go mam bo bym głodna chodziła w takie dni jak dziś.

reklama
To znów dobre wieści Aga:-)

Ja chyba nie mogę witamin brać, bo jak je ok 13-13.30 wezmę, to później czuję kwaśność w ustach, szczególnie jak coś słodkiego skubnę. Jak u rodziców 2 razy zapomniałam witamin, to nic takiego nie miałam.

witam dziewczynki, chwilę będę przy kompie, siedzę u teściów i leniwie płynie czas.
Rano załatwiałam zmianę nazwiska i dowód osobisty, dopiero jutro będę mieć przetłumaczony akt małżeństwa. Nie znoszę urzędów, już chcę mieć to z głowy.

a ja zjadam rano i zawsze pamietam,ale ja musze brac bo mi wyniki lecą w dół,w czwartek pójde znowu skontrolowac dla świetego mojego spokoju
Ja wyniki mam dobre, a treaz dodatkowo więcej zieleniny w sklepach, najwyżej zmienię, jeśli wyniki się pogorszą.Coś musi być u mnie na rzeczy, bo organizm daje znać.

Współczuję Miranda, ja też nienawidzę urzędów.Odpoczywaj ile możesz, zdążysz się napracować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry