Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem coś o tym, mąż narzeczonej mojego brata jest Duńczykiem. Mówimy na niego "ski Egon":-)

;-)

Sorry umknęło mi siostryMAJAAM mąż narzeczonej? Jakas bigamia;-)
A i ja tez nie moge brać witamin bo jest mi po nich strasznie niedobrze... gin kazała nie brać - tylko żelazo bo mam słaba morfologię
Anielka oddelegowana do przedszkola a ja o 13 do fryzjerka na kolor - mam marzenie sciętej głowy - wyrównac kolor, do swojego naturalnego, który jest średnim, chłodnym brązem - a mi wszystkie farby po kilku myciach rudzieją - nie wiem o co chodzi
MAJAAM mąż narzeczonej? Jakas bigamia;-)
A i ja tez nie moge brać witamin bo jest mi po nich strasznie niedobrze... gin kazała nie brać - tylko żelazo bo mam słaba morfologię
Anielka oddelegowana do przedszkola a ja o 13 do fryzjerka na kolor - mam marzenie sciętej głowy - wyrównac kolor, do swojego naturalnego, który jest średnim, chłodnym brązem - a mi wszystkie farby po kilku myciach rudzieją - nie wiem o co chodzi![]()
napewno Ci zrobi usg i sie dowieszhej kobitki i ja sie witam z wami ja sie juz wykapałam a o 11 na wizyte może wkońcu umówi się ze mna na usg bo juz 2 miesiące nie widziałm mojej kruszynki no i moze wkońcu dowiem sie co tsm siedzi w środku

Mju też takie marzenie miałam do niedawna a jak już doszłam do swojego koloru to poszłam na pasemka hihiMAJAAM mąż narzeczonej? Jakas bigamia;-)
Anielka oddelegowana do przedszkola a ja o 13 do fryzjerka na kolor - mam marzenie sciętej głowy - wyrównac kolor, do swojego naturalnego, który jest średnim, chłodnym brązem - a mi wszystkie farby po kilku myciach rudzieją - nie wiem o co chodzi
Babie nie dogodzisz
sliczna,a ja na razie niewiem na 100% czy to rzeczywiście cora,wiec nie kupujęMi Andrzejek jakiś czas temu kupił albumik dla małej z Disney'a
WIELKA KSIĘGA MALEŃSTWA album dziecka Disney (606914372) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam az 3,bo u mnie to wogóle nikt nie podejrzewal,ze to ciąża i dlatego tyle testów mamWidzę, że wszystkie mamy teściki pozostawiane. To był mój drugi teścik w życiu. Za pierwszym razem 1 kreseczka była.