reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
He he ja też dużo rzeczy chomikuje mój mówi że jak się przeprowadzałam to się przestraszył tych pudeł-że tak dużo!!:-D
Bardzo fajna taka książeczka-super pamiątka-oglądałam ostatnio ale nie mogłam się zdecydować jaką chce i nie kupiłam:eek:
Jagna czekamy na dobre wieści!!!:-)
Chogata super wieści!!!:-D

A ja włosów nigdy nie farbowałam cały czas mam swój blond:-D i bardzo go lubie szczególnie latem jak jaśnieją od słońca mają wtedy wspaniały kolor!!:-D
Chociaż czasem chciałabym mieć kruczoczarne długie włoski koleżanka w szkole takie piękne miała-ale nigdy swoich bym nie zafarbowała:-D

CHOGATA przesliczne ujęcie!!

MALINKA i nie farbuj - ze zdjęć widać, że kolor masz śliczny!

A mi włąsnie przyszło do głowy, że może sie wkurzę i zrobię się na rudo:eek::eek: ale z tym potem tyle zachodu, bo kolor trzeba odświerzać... błeeee po co mi było te włosy farbować.
A z tym rudzeniem - to ja tak mam od zawsze - nawet ciemny braz mi schodzi do rudego. :wściekła/y::wściekła/y:

znowu oglądam wózki na allegro i na nic nie moge sie zdecydować ba już nawet nie musi być zielony, taka krwista czerwień też mi się podoba:szok: pozatym widze że w nocy znowu poł polski głosowało tym razem na emilke :no::no::no: ehhh zobaczymy ich zdzwione miny jak im usuną te wszytkie głosy a usuną napewno tak jak znajomej ze szkoły rok temu...

ja właśnie jutro idę do fryzjera bo w weekend mam ślub ( nie swój ale jakoś trzeba wyglądać do ludzi) ,a że byłam ostatnim razem wgrudniu to już czas najwyąszy bo mi nawet już układac się nie chcę.A farbuję na czekoladowy brąz ,więc nawet jak mi zejdzie to swoje mam ciut jasniejsze ,że odrostów wcale nie widac i mam spokój .Tylko aby mi kolor moich naturalnych włosów podrasowac troszkę .Zresztą dziewczyny farby mi nie nakładają tylko jakiś szampon koloryzujący podobno mniej włosy niszczy a równie długo się trzyma.Ale wywód o matko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry