Kamis_zgierska
kamys
dokladnieco ma być to bedzie, świat sie nie zawali.... ważne aby zdrowe było ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dokladnieco ma być to bedzie, świat sie nie zawali.... ważne aby zdrowe było ;-)
jakie mam szanse, jak wokół same dziewczyny?????![]()
Wokół same dziewczyny, a mnie sie drugim chłopakiem oberwało!!!

i masz tu losTaaaaaaaa!Wokół same dziewczyny, a mnie sie drugim chłopakiem oberwało!!!
![]()
nie dogodzisz hihiih :-)co prawda to prawdai masz tu losnie dogodzisz hihiih :-)

dokładnieco ma być to bedzie, świat sie nie zawali.... ważne aby zdrowe było ;-)
witaj w klubie tez sie wczoraj dowiedzialm o corzeWitam wszystkie Mamunie i ich słodkie Skarby po świętach. Mieliśmy awarie internetu-iPlus nam sie zbuntował:-(. Myślałam ,że oszaleje bez netu tyle czsu, ale już jestem
Wczoraj byłam u gina. Dzidzia zdrowiutka i piekna a w dodatku to DZIEWCZYNKA - JULECZKAHURAAAAAAA
Jestem przeszczęśliwa!
Juz czytam co u Was Kochane!

dokładnie witaj w klubie dziewczynek,naliczyłam,ze jest ich juz 27,a chłopców 16witaj w klubie tez sie wczoraj dowiedzialm o corze![]()
o kurcze, to niezła przewaga !!!!dokładnie witaj w klubie dziewczynek,naliczyłam,ze jest ich juz 27,a chłopców 16