reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny, wstydliwy temat,:zawstydzona/y: ale moze ktoras z was tez tego doswiadczyla....

zaparcia etc to wszystkie mialysmy, mamy lub bedziemy mialy. Ja wlasnie zakonczylam jedno, ale kosztowalo mnie prawie 45 min w toalecie. Ale nie o tym chcialam...
no wiec jak bralam prysznic zauwazylam przy podmywaniu, ze moje wargi sromowe sa WIELKIE, nabrzmiale, nigdy takich nie mialam. Cholera, przestraszylam sie, ze cos sie dzieje nie tak..... spotkalo was cos takiego? bo nie chce dzwonic do mojego lekarza, jesli to jakas duperela...

składaliśmy sie po 100zł ale obawiam sie że zebranie jest własnie w tym celu, czy aby nie bedzie trzeba dopłacić..:baffled::baffled::eek:
acha,my składaliśmy sie po 120zł w sumie,na razie jeszcze nam z tego cos zostało,ale niewiemy jak z kwiatami dla nauczycieli jeszcze,dzieciom mamy sami kupi c wiec tez z tego i jeszcze za komże mamy zapłacić i owoce na dary dla kościoła tyle jeszcze zostało do załatwienia

dziewczyny, wstydliwy temat,:zawstydzona/y: ale moze ktoras z was tez tego doswiadczyla....

zaparcia etc to wszystkie mialysmy, mamy lub bedziemy mialy. Ja wlasnie zakonczylam jedno, ale kosztowalo mnie prawie 45 min w toalecie. Ale nie o tym chcialam...
no wiec jak bralam prysznic zauwazylam przy podmywaniu, ze moje wargi sromowe sa WIELKIE, nabrzmiale, nigdy takich nie mialam. Cholera, przestraszylam sie, ze cos sie dzieje nie tak..... spotkalo was cos takiego? bo nie chce dzwonic do mojego lekarza, jesli to jakas duperela...
wiesz mi sie wydaje,ze to normalne podczas ciaży w kazdej ciąży sie powiekszają i zmieniają nawet kolor na ciemniejszy mogą byc nabrzmiałe tez

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry