reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dobranoc Kasia, Aneczka i wszystkie, kore juz spac ida

Mika - z tymi miejscami siedzacymi to dziewczyny maja racje - albo niech ci ktos zajmie miejsce w srodku, albo trzeba liczyc na uprzejmosc ludzi. Brzuch juz Ci widac? To chyba powinni ustapic Ci miejsca? W końcu w kościele to sami chrzescijanie powinni być i dobre uczynki czynić ;-)

Muszę wam powiedzieć, że jak jade autobusem lub tramwajem, to miejsca ustępują mi właśnie staruszki, ale takie prawdziwe starowinki, nie moherowe berety. Mlodzi ludzie rzadko, chyba że dziewczyny, co niedawno same przez to przechodziły....

Ja się przejechałam takim busem i najbardziej mnie wkurzyło, że się ludzie nie chcą przesunąć do tyłu bo się boją że ich nikt nie wypuści potem. Paranoja jakaś! Wszyscy dmuchali w kark kierowcy.

reklama
Przedziwne prawda? że ustępują ci najstarsi, którym miejsce sie należy jak psu miska! najbardziej mnie wkurza jak jedzie taka 50 letnia kobieta, siedzi i odwraca głowę, żeby tylko nie ustąpić. A mi czasem aż słabo jest, no i co tu gadać - utrzymać równowagę nie jest łatwo. A teraz szczególnie jak trzeba chronić brzuszek, żeby nikt z łokcia nie dał, albo żeby na cos nie wpaść... staram sie jeździć poza szczytem, ale szczytu bezczelności ludzkiej czasem nie da sie ominąć niestety...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry