reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mi lekarz powiedział jak wypisywał ostatnio skierowanie żebym sobei wziela cytryne do tego wycisnela I ZE NIE MUSZE BYC NA CZCZO!!! to ostatnie mnie zdziwilo- ale w koncu jak tak powiedzial....no i ja bede robic tylko 50g - myslalam że 75 jest przy jakichs szczególnych zaleceniach, jak przy 50 nie najlepszy wynik wyjdzie...

Mi powiedzial ze wieczorem powinnam zjesc lekka kolacje i nie na slodko. Rano na czczo oddac krew, wypic glukoze i przez czas miedzy pobraniami nigdzie nie lazic. Albo siedziec w laboratorium albo w aucie zeby nie spalac glukozy.

wszystkie juz pewnie pouciekały a ja dopiero przyszłam .cały dzień byłam na dworze a jak wróciłam to usnełam ze zmeczenia dopiero niedawno sie obudziłam i wykąpałam teraz czekam na mezusia

mi lekarz powiedział jak wypisywał ostatnio skierowanie żebym sobei wziela cytryne do tego wycisnela I ZE NIE MUSZE BYC NA CZCZO!!! to ostatnie mnie zdziwilo- ale w koncu jak tak powiedzial....no i ja bede robic tylko 50g - myslalam że 75 jest przy jakichs szczególnych zaleceniach, jak przy 50 nie najlepszy wynik wyjdzie...
mi o cytrynie tez mówił.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry