reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gosia mnie tez czeka to badanie i od dwoch tygodni odwlekam... bo tez nie wiem jak wytrzymam...

ja tez odwlekalam od ponad 2 tyg, ale 27 ma wizyte kontrolna i musze miesc wyniki. Wiec, chce, czy nei chce, musze wreszcie sie music i zrobic to badanie... jade rano do medicoveru, bede miala z glowy. Boej sie, ze jak nei zrobie dzis, to dopiero we wtorek moge, a wtdy moze sie okazac, ze wynikow na czas nie bedzie... ech...

reklama
Jestem ale padam ze zmeczenia a polozyc sie jeszcze nie mam gdzie bo kupiliśmy nowe łóżko i właśnie mąż skręca bo oczywiście zabrał się od d... srtony i najpierw złożył szafke pod telewizor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciekawe jak ja jutro do szkoły wstane :no:

Ja już miałam to badanie na obciążenie glukozą. Ale tylko 50g i po godzinie drugie pobranie. Paskudztwo straszne, jakoś dałam rade, ale musiałam wypić parę łyków bardzo gorzkiej herbaty. Wyniki całe szczęście dobre.

witajcie kochane!!!!!

dziękuje ża zyczenia wielkanocne!!
ja czuje się już troche lepiej no i z małym wszystko ok!!!
wiadomo dokucza mi nadal odcinek szyjny kręgosłupa ale już nie chodze w kołnierzu-bo nie jest to już tak uciążliwe.w przyszłym tygodniu mam wizyte u ortopedy więc moze się to wyjasni i cos zaradzi.
niestety cały czas boli mnie głowa i mimo,że tomografia głowy wyszła ok i nic tam nie znalezli to troche się boje,bo badania robili mi zaraz po wypadku a takie rzeczy wychodzą później.no ale w srode ide bo neurologa ,więc nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie czekać.

przez te ostanie 3 tygodnie zaokrągliłam się okropnie:),hehe już się kulam i to dosłownie:).no i po zsumowaniu to juz mam 13 kg na plusie:(,a co to bedzie w sierpniu???
mały szaleje i ostatnio coraz bardziej daje o sobie znać.dziś tak się w nocy kręcił,że oka nie zmróżyłam-ale to co,bo przecież to jest cudowne uczucie:)

całuje i ściskam!!!
no i wskakuje do wyrka:):-)

reklama
Witam i ja z ranka.:-DSliczne sloneczko od rana swieci zapowiada sie sliczna pogoda.
Na test z obciazeniem ale 50g glukozy ide za dwa tygodnie. Feee.
Ale co zrobic. Gosiu wlasnie czemu ty na 75 czegos nie doczytalam:baffled::baffled:??
Aneczka cos mi sie wydaje ze rosnie w brzuszku u ciebie maly ranny ptaszek:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry