reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam
Ja dziś po intensywnych 2 dniach, słodkie lenistwo. Myślę nad obiadkiem i pomysłów brak, bo ostatnio najlepiej wchodzi mi twarożek ze szczypiorkiem, no chyba że posmaruję nim tortille:tak:

ja marzę żeby poleżeć na plecach od stycznia nie mogę przez te bóle kręgosłupa i mnie przez nie takie paraliże bioder łapią wczoraj się nawet zastanawiałam czy udałoby się na materacu dmuchanym nie do końca napompowanym poleżeć??może jak nie będzie całkiem na twardo na płaskim to mnie tak nie pognie??

ja marzę żeby poleżeć na plecach od stycznia nie mogę przez te bóle kręgosłupa i mnie przez nie takie paraliże bioder łapią wczoraj się nawet zastanawiałam czy udałoby się na materacu dmuchanym nie do końca napompowanym poleżeć??może jak nie będzie całkiem na twardo na płaskim to mnie tak nie pognie??
A jak już mówicie o leżeniu na plecach i kręgosłupie. Czy to normalne, że czasami aż od kręgołupa idzie taki ból, że jak wstajecie to nogami ciężko ruszyć?

piwonia mam tak jak ty 1 dzień w tył ;/

Witam laseczki!
Ja tylko kawki się z wami napije i spadam bo oczywiście zaspałam i jeszcze w proszku jestem.:wściekła/y:

I ciągle myślę, żebym tylko czegoś nie zapomniała:confused2:

reklama
u mnie niby dziś słonko ale ciężko powiedzieć czy ciepło będzie:(
majaam właśnie myślę czy spróbować ale boję się że tak samo będzie a to ból nieziemski i bez pomocy na bok się położyć nie mogę:( ale kusi spróbować bo już od leżenia na bokach ramiona mnie bolą barki mam jak wybite:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry