reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny.
Słońce pięknie świeci a ja mam podły nastrój od rana, tak mnie wk.....wił jeden kolega z pracy co to niby jeszcze rok temu niby moim przyjacielem się nazywał... Wszystko mu przeszkadza a to że jem śniadanie w pracy a jeszcze na nie nie zarobiłam i takie tam.... a co to go obchodzi ile i kiedy jem.i jak pracuję...... poprostu nie wiem juz jak mam się zachowywać wobec takiego...

Efe to powodzenia, milej podrozy, fajnej zabawy i uwazaj na siebie i malenka.:-D
Ja spie tez na prawym boku ale uwielbiam na plecach i kurcze nie bardzo juz moge bo potem wszystko mnie boli. W ogole ostatnio jakis bebenek duzy mi wyskoczyl:eek::eek:

Cześć dziewczyny.
Słońce pięknie świeci a ja mam podły nastrój od rana, tak mnie wk.....wił jeden kolega z pracy co to niby jeszcze rok temu niby moim przyjacielem się nazywał... Wszystko mu przeszkadza a to że jem śniadanie w pracy a jeszcze na nie nie zarobiłam i takie tam.... a co to go obchodzi ile i kiedy jem.i jak pracuję...... poprostu nie wiem juz jak mam się zachowywać wobec takiego...
ja bym mu powiedziala, ze ty masz placone za swoja prace i niech patrzy lepiej na siebie... a jak mu tak przeszkadzasz to niech sie zwolni!:wściekła/y:

reklama
Cześć dziewczyny.
Aga, Ty jesteś teraz pod ochroną;-), a on jak ma problem, to do lekarza od głowy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry