Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bym mu powiedziala, ze ty masz placone za swoja prace i niech patrzy lepiej na siebie... a jak mu tak przeszkadzasz to niech sie zwolni!Cześć dziewczyny.
Słońce pięknie świeci a ja mam podły nastrój od rana, tak mnie wk.....wił jeden kolega z pracy co to niby jeszcze rok temu niby moim przyjacielem się nazywał... Wszystko mu przeszkadza a to że jem śniadanie w pracy a jeszcze na nie nie zarobiłam i takie tam.... a co to go obchodzi ile i kiedy jem.i jak pracuję...... poprostu nie wiem juz jak mam się zachowywać wobec takiego...

Aga, Ty jesteś teraz pod ochroną;-), a on jak ma problem, to do lekarza od głowy.Cześć dziewczyny.
Słońce pięknie świeci a ja mam podły nastrój od rana, tak mnie wk.....wił jeden kolega z pracy co to niby jeszcze rok temu niby moim przyjacielem się nazywał... Wszystko mu przeszkadza a to że jem śniadanie w pracy a jeszcze na nie nie zarobiłam i takie tam.... a co to go obchodzi ile i kiedy jem.i jak pracuję...... poprostu nie wiem juz jak mam się zachowywać wobec takiego...