Piwonia_2
Fanka BB :)
to tak jak u mnie;-)dzięki
ale najważniejsze że mój i tak za mną szleje i to z roku na rok coraz bardziej a już znamy sie 16 lat a po ślubie 11![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak jak u mnie;-)dzięki
ale najważniejsze że mój i tak za mną szleje i to z roku na rok coraz bardziej a już znamy sie 16 lat a po ślubie 11![]()
no troche tego bylodzieki Mika, zaopatrze sie napewno
a ty Basia widze ze duzo przeszlas, mam nadzieje ze limit przykrych rzeczy w zyciu juz ci sie wyczerpalobyscie jeszcze 100 takich rocznic z obecnym mezem swietowali
![]()

i jak tam twoja anemia?to tak jak u mnie;-)
ale to po innym ojcu... ktory mnie zostawil jak sie dowiedzial ze w ciazy jestem![]()
spoko... dalam rade wychowac super corkeSorki Basia ,nie wiedzialam,ale mam nadzieje ze teraz juz tylko dobrze bedzie.....:-)

dowiem sie we wtorek jak bede u lekarki,ale po malej konsultacji wiem,ze wyniki nie są rewelacyjne i powinnam dostac jakies lekii jak tam twoja anemia?
Dobranoc i odpoczywaj ;-)ja tez sie pożegnam i spadam sie wyciągnąć do wyrka,bo dzisiaj to sie deczko nalaziłam
Dobranoc i kolorowych snów