reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wlasnie ja tez tak mam ze bez wkladki sie nie ruszam a zawsze myslalam ze jak bede w ciazy to spokuj bo miesiaczki sie nie ma a tutaj o jeszczze gorzej :wściekła/y: Mika a Ty na kiedy masz termin ?? wiesz co bedziesz miala ? bo ja niestety nie wiem

wlasnie ja tez tak mam ze bez wkladki sie nie ruszam a zawsze myslalam ze jak bede w ciazy to spokuj bo miesiaczki sie nie ma a tutaj o jeszczze gorzej :wściekła/y: Mika a Ty na kiedy masz termin ?? wiesz co bedziesz miala ? bo ja niestety nie wiem
termin ma na 1-wszego sierpnia i niestety jeszcze nie wiem byłam w tym tyg na usg ale nic nie udało sie zobaczyc, żyję w niepewności...

Ja wlasie skonczyłam miła pogaduche z kolezanka a tu wszystkie spac poszły.No trudno.Chciałam tylko napisac że te upławy to mała masakra:no:,a co do rozmiaru biustu to ja własnie zaczynam sie rozcladac za stanikiem F:zawstydzona/y:.Moj sie smieje ze kupi mi dwa namociki i zszyje;-).Dobranoc i spokojnej nocki.

reklama
a ja właśnie wstałam:-)
dzień dobry dziewczynki:-)
w nocy było takie wiatrzysko że głowy urywało aa teraz za oknem słonko ciekawe czy zimno:eek::baffled::szok:
idę kawkę wypiję:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry