Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To znaczy ile wydałaś na ten wózek.ja na glukoze ide w poniedziałek moge już teraz ale wole póżniej przed samą wizyta do ginaCzesc dziewczyny.
Oddalam glosy na Mateuszka z dwoch kompow, ciekawe co z tego konkursu wyniknie...
Ja tez juz kupilam wozek i ciesze sie ze mam to za soba. Jak widze w jakich cenach kupujecie to sie zastanawiam czy jestem normalna ze wydalam tak duzo...
Mialam dzisiaj badanie na obciazenie glukoza.. COS OKROPNEGO!!! Wypilam 75g z polowka wycisnietej cytryny i dwie godziny czekania miedzy pobraniami!!
Deli spodnie lniane z H&M sie rozbijaja po godzinie noszenia wiec kup dopasowane.
ja mam 14 na plusieNa temat przybierania na wadze w ciazy ja sie nie wypowiadam.... Bo tyje jak swinka!!!!![]()

WYPRZEDAŻ KOLEKCJI + GRATIS = SUPER OKAZJA - HIT (606044941) - Aukcje internetowe AllegroNa temat przybierania na wadze w ciazy ja sie nie wypowiadam.... Bo tyje jak swinka!!!!![]()

jaki upatrzylas?ja ma upatrzony wózek na allegro ale spotkałam dzisiaj znajoma która kupiła wózek u nas bardzo fajny 3 w 1 za ta sama cene co na allegro wiec z allegro chyba zrezygnuje.

tez patrzylam na takiefajny ja mam upatrzony podobny tylko z fotelikiem