reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myśle Mewa że nic się złego nie dzieje póki nie swędzi, nir jest krwiste i nie ma swadu to nie ma co panikować. Tym bardziej ze nie boli, poczekaj spokojnie od jutra i zobacz jak to sie rozwinie. przynajmniej ja bym tak zrobiła.

reklama
hej dziewczynki, mam nadzieje ze nie wszystkie spicie:-(
dzisiaj sie niezle wystraszylam bo moje ciazowe uplawy zmienily konstynstencje,
wlasciwie po poludniu w pracy poczulam ze mi sie mokro zrobilo, juz sie wystraszylam ze krwawienei ale to tylko taki wodnisty, jak zmienilam wkladke to znow normalne bialawe,
nie boli mnie nic wiec nie wiem czy panikowac i jechac do szpitala czy poczekac i do spotkania z polozna?
w sumie sie obawiam ze taki uplaw z za krotka szyjka macica nie wrozy nic dobrego:baffled:
a bobo strasznie aktywne na dodatek- w sumie nie moglam spac jakos tej nocy i nie zartuje - doslownie caly czas kopie i boksuje, chyba to nie jest normalne?

o rany dziewczyny, strasznie sie boje ze cos nie tak z ta moja ciaza jest:zawstydzona/y:
a tu jeszcze taki beznadziejny system opieki zdrowotnej...
Jezeli masz jakies watpliwosci to dzwon do swojej połozne,ja zawsze tak robie i ona mnie kieruje dalej.Jezeli Twoja połozna jest niedostepna to dzwon do szpitala,powiedz o co chodzi albo najlepiej od razu pros o połączenie z połozną dyzurujacą(w kazdym szpitalu taka jest).Numer szpitala znajdziesz na stonie internetowej jak wpiszesz jego nazwe.

Majaam podlaczam sie z cherbata:-D:-D
Cisnienie mi podnosza od rana:angry:Zajrzalam na konkurs niedosc ze mozna dalej glosowac, to jeszcze spadlismy na 8 bo jakis nastepny genialny Krzys pedzi z glosami.:confused2::confused2:
Zapowiada sie sliczny dzien. Milego dnia

reklama
Majaam podlaczam sie z cherbata:-D:-D
Cisnienie mi podnosza od rana:angry:Zajrzalam na konkurs niedosc ze mozna dalej glosowac, to jeszcze spadlismy na 8 bo jakis nastepny genialny Krzys pedzi z glosami.:confused2::confused2:
Zapowiada sie sliczny dzien. Milego dnia
Witam z ranka :-)
Kaska, ja już nie mogę głosować:no:
dziś wizyta u gin, ale strasznie mi sie nie chce, bo i tak sie nic nie dowiem:baffled::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry