Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w kazdej ciąży miałam anemie i w tej tez mnie nie omineła,mam niską hemoglobine i stad anemiapiwonia a jakie ty mialas wyniki ze musisz to zelazo brac,
musisz poprosić drugą połówke o pomoc hihiihPiwonia niezłe to żelazo i ta cena, ale mam nadzieję, że da się pić.
Ja po wannie i powiem szczerze, że za niedługo przestane się golić, bo coraz większe wzorki robię
Do tego te moje globulki i ich aplikator - paranojaniby ma pomagać, a tylko utrudnia

Tak tylko gdy ja się relaksuje w wannie to go nigdy nie ma.musisz poprosić drugą połówke o pomoc hihiih![]()
to mozeby tak poczekać i wspólna kapiel?Tak tylko gdy ja się relaksuje w wannie to go nigdy nie ma.

Wspólna kąpiel jest miła jak może coś być więcej, a niestety na razie lipa z barabarato mozeby tak poczekać i wspólna kapiel?![]()

no jakoś trezba będzie to wykombinować, bo nie pójdę do lekarki jako Picasso no c...e :-)
nie nooo picasso wykluczony... ja tez ostatnio już na wyczucie to robie potem małe lustereczko i kontrolaWspólna kąpiel jest miła jak może coś być więcej, a niestety na razie lipa z barabara
Po za tym on tak po prostu nie lubi leżeć w wannie woli prysznicno jakoś trezba będzie to wykombinować, bo nie pójdę do lekarki jako Picasso no c...e :-)