Piwonia_2
Fanka BB :)
w opakowaniu jest 20 takich buteleczek,zobacze jutro jak smakuje,ale podejrzewam,ze nienajlepiejo kurcze i ile tego masz do wypicia? ciekawe jakie w smaku![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w opakowaniu jest 20 takich buteleczek,zobacze jutro jak smakuje,ale podejrzewam,ze nienajlepiejo kurcze i ile tego masz do wypicia? ciekawe jakie w smaku![]()
oby nie było źle bo jeszcze polecisz...w opakowaniu jest 20 takich buteleczek,zobacze jutro jak smakuje,ale podejrzewam,ze nienajlepiej

bo jest ponoc najlepsze i bardzo szybko sie wchłaniaale paranoja z tymi punktami u lekarza!
Piwonia a dlaczego dostałaś takie dziwne żelazo?
nie strasz,mam nadzieje ze znośneoby nie było źle bo jeszcze polecisz...![]()
a masz jedno opakowanie i potem co? wyniki musisz zrobić?nie strasz,mam nadzieje ze znośne
a masz jedno opakowanie i potem co? wyniki musisz zrobić?
no to nieźle.... ale co sie nie robi dla... no nie?;-)tak mam jedno opakowanie,a potem robie badania i zobaczymy,ale pani w aptece mnie pocieszyła,że na jednym sie nie skończy,ze przynajmniej 2-3 miesiace to trzeba brac
a kosztuje to tylko 51zł
no dokładnie,ale wole to niż zastrzyki,bo po nich sie robią zrosty i są bolesne dośćno to nieźle.... ale co sie nie robi dla... no nie?;-)
ważne żeby pomogły ;-)no dokładnie,ale wole to niż zastrzyki,bo po nich sie robią zrosty i są bolesne dość