deli80
mama Oliwii i Maksymilian
A zapomniałam dopisać że dziś na AXN, a jutro na 2poleciałam wlaczyć tv,ale echo na dwojce nie ma,buuuuu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A zapomniałam dopisać że dziś na AXN, a jutro na 2poleciałam wlaczyć tv,ale echo na dwojce nie ma,buuuuu
moja siostrzenica niechce znac ojca,boi sie go,choc krzywdy nigdy jej nie zrobił,były mąż mojej siostry zostawił je jak mała miała cos koło 2 lat i wcale sie z nia nie kontaktuje,nie dzwoni i nie pyta,a jak spotka siostre to jej tylko awantury robi,ze dziecka nie widujemoja nie pyta... mam teraz meza i ona jest tak glupia za nim... to jest jej tatus koniec i kropka.
wszyscy inni panowie to pan lub wujek
ona byla do mnie bardzo przywiazana i nie pytala o tate. ma cztery lata i teraz dopiero czuje ze go ma i tak nazywa![]()
ja tą serie juz widziałam,wiec szkoda ze nowsze nie lecaO 22 zrobi sie tu cisza bo na AXN Wasz ulubiony serial:-)
nie ma...Iwonka, na AXN leci.
Basia a nie ma kontaktu z biologicznym ojcem?

acha,no widziszA zapomniałam dopisać że dziś na AXN, a jutro na 2
oj to późno,ale wrocipooglądam Hausika i idę spać
już mi się oczka zamykają pomału, a mój wróci około 2
kontakt wogole sie urwalBasiu zawsze moze sie pojawic i chciec widywac sie z dzieckiem... Chyba ze masz to jakos prawnie uregulowane...