reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam dziewczyny:-):-):-):-)
witam się dziś pierwsza po porannym przeczyszczeniu jelit (mój mąż ma ze mną wesoło jak nie płaczę bo mnie kręgosłup boli i nie mogę się ruszyć sama, to skurcz łydek jak nie skurcz łydek to sraczka :baffled::baffled::confused2:

wstałam o 4.35 i nie mogłam już zasnąć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
będę dziś pewnie lunatykować cały dzień:eek::eek::eek:

śniadanko (drożdżówkę z jabłkami i kefir o smaku owoców leśnych) plus porcja piguł zaliczone,teraz sobie kawkę wypiję bo jakoś mi dziwnie:eek::baffled::wściekła/y:

kawka wypita no i kolejny raz w kibelku zaliczony:wściekła/y::wściekła/y::baffled:
chłopaki smacznie śpią a ja nie mam co ze sobą zrobić:crazy:
pewnie gdyby nie katar to bym zasnęła jeszcze na trochę a nie pisała wypracowanie o 6 rano:-D:confused2:

Ostatnia edycja:
Witam
Ja obudziłam się ok 4, bo mama mi we śnie musiała mi pobrać krew do badań i wykłócała się o usg, ale zmusiłam się do czytania i zasnęłam. Nie wiem, czy dobrze, bo przed 6 było baraszkownie z inną kobitka;-).Nigdy nie miałam takich zapędów i cały czas o tym myślę, obudziłam się i było mi dobrze;-)

no sny to się zdarzają fajne;p
mi dziś chyba nic przynajmniej nie pamiętam, ale ostatnio było i o świecie po jakimś kataklizmie cywilizacyjnym, anarchia kompletna, wampirzyca mi się śniła chciała mnie pocałować;p i inne bzdury:)

Mika, naprawdę niezły ten Twój wiersz - nowych słow niewiele, ma swój rytm i puointę, jak masz więcej, spokojnie możesz wydać.

Basia, zwłaszcza ten drugi obrazek dobry, byłaby niezła grafika do jakiejś książki.

reklama
To współczuję pilnowania kibelka.
U mnie na razie jednorazówka, chyba po odstawieniu witamin wraca stary rytm. Gorzej,bo u mnie wtedy kibelek był codziennie przed 5:-(, a do 6 chciałabym pospać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry