Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam dziewczyny:-):-):-):-)
witam się dziś pierwsza po porannym przeczyszczeniu jelit (mój mąż ma ze mną wesoło jak nie płaczę bo mnie kręgosłup boli i nie mogę się ruszyć sama, to skurcz łydek jak nie skurcz łydek to sraczka wstałam o 4.35 i nie mogłam już zasnąć będę dziś pewnie lunatykować cały dzień
śniadanko (drożdżówkę z jabłkami i kefir o smaku owoców leśnych) plus porcja piguł zaliczone,teraz sobie kawkę wypiję bo jakoś mi dziwnie
kawka wypita no i kolejny raz w kibelku zaliczony
chłopaki smacznie śpią a ja nie mam co ze sobą zrobić
pewnie gdyby nie katar to bym zasnęła jeszcze na trochę a nie pisała wypracowanie o 6 rano
Witam
Ja obudziłam się ok 4, bo mama mi we śnie musiała mi pobrać krew do badań i wykłócała się o usg, ale zmusiłam się do czytania i zasnęłam. Nie wiem, czy dobrze, bo przed 6 było baraszkownie z inną kobitka;-).Nigdy nie miałam takich zapędów i cały czas o tym myślę, obudziłam się i było mi dobrze;-)
no sny to się zdarzają fajne;p
mi dziś chyba nic przynajmniej nie pamiętam, ale ostatnio było i o świecie po jakimś kataklizmie cywilizacyjnym, anarchia kompletna, wampirzyca mi się śniła chciała mnie pocałować;p i inne bzdury
To współczuję pilnowania kibelka.
U mnie na razie jednorazówka, chyba po odstawieniu witamin wraca stary rytm. Gorzej,bo u mnie wtedy kibelek był codziennie przed 5:-(, a do 6 chciałabym pospać.