Mika75
Fanka BB :)
Witaj w klubie :-) też nie wiem i tez chciałabym... już nie mówie..kasia oj nie wiem czy bys chciala byc na moim miejscuhahhahah
deli no wlasnie mi o to chodzi ze jak na odwrot to moze bede miec to co chce![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w klubie :-) też nie wiem i tez chciałabym... już nie mówie..kasia oj nie wiem czy bys chciala byc na moim miejscuhahhahah
deli no wlasnie mi o to chodzi ze jak na odwrot to moze bede miec to co chce![]()

Kasia podeśle Ci męża zrobi Ci dziewczynke hihihi :-)Oj Aga uwierz mi ze bym wolala, tzn. nie chodzi mi o to ze na 4 dziewczynke bym czekala tylko chcialabym sie bac ze to dziewczynka nastepnaJakie to zycie pokrecone jest
No Mika kusisz a i tak bys nie dalaz psiakiem byłam...
A co to za wypożyczalnia??Mika bo jak mąż Kasi pojedzie to jeszcze sie skusi :-):-):-):-)

I spoko nim wyjedzie i przyjedzie to w ciazy jeszcze bede takze spokojnie nie skorzystam............ przynajmniej narazie
Apropos Mika wrocil??nie... i nawet już nie dzwonie pytać KIEDY?No Mika kusisz a i tak bys nie dalaI spoko nim wyjedzie i przyjedzie to w ciazy jeszcze bede takze spokojnie nie skorzystam............ przynajmniej narazie
Apropos Mika wrocil??
:-
A to w sumie tylko odkurzanie i mycie podłóg
Za taką cenę wolałabym niespodziankęefe no moge pojsc prywatnie do polskiego ginekologa ale szkoda mi 160 eurozreszta ja nie korzystam z uslug polskiej kliniki
poczekam
pocwicze cierpliwosc.....hahhaha