reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja bym się z chęcią położyła ale katar mam straszny i nie da rady, oddychać nie mogę:baffled::wściekła/y:
a pogoda na podwórku pięknie się zapowiada słonko świeci wiatru nie ma będzie dziś ładnie:tak::-D szkoda że ja taka zasmarkana:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana, mnie co prawda głowa nie boli ale jestem senna, a ze spania nici. Dzisiaj jadę w odwiedziny do ciotki, w niedzielę powrót do anglii to jeszcze rodzinkę nawiedzam.

dzien dobry!!!

jak to przyjemnie stanac na wadze i zobaczyc po mesiacu stabilnego przyrostu wagi - ze sie zatrzymalo, a nawet zaczelo spadac!!!! ;-))))))))) odstawienie jablek dziala!!! I jest to JEDYNA zmiana w diecie. Jem grzecznie, zeby dostarczyc Mlodemu odpowiednia ilosc mineralow, witamin, skladnikow odzywczych etc. Widocznie te jablka to zupelny killer jest.
Ulzylo mi, bo ostatnio przybywalo mi do ok. 300-400 gr DZIENNIE !!!!! Najwidoczniej byla to woda i opuchlizna pojablkowa.

witam i ja po nieprzespanej nocy
chyba dzis bede szukała lekarza dla młodej bo cała noc tak strasznie sie dusiała,ze nie miałam jej jak pomóc,bo po każdym leku jeszcze gorzej było,wściec sie można
a ja sie ciesze,ze juz piatek,a jutro pojedziemy sobie na wycieczke tylko rano jeszcze lece na echo serca

to dobrze gosiu że zadowolona jesteś:)niektóre produkty faktycznie szkodzą , woda gazowana tez daje efekt opuchnięcia.
oj ja to wczoraj taka tapetę miałam że aż się przeraziłam:(
iwonka nic z tego co masz nie działa??!!

taki szybki przyrost wagi mnie naprawde przestraszyl i teraz szukam informacji, ktore pokarmy moga dawac efekt opuchlizny etc... i o ile nie bede sie "odchudzac" i ograniczac ilosci jedzenia, co proponowala "pani doktor", to postaram sie unikac tych szkodliwych pokarmow.

Jesli wiecie, co powoduje opuchlizny i co organizm "zatrzymuje", jak np w przypadku jablek - moze mozecie sie podziellic wiedza? :-D

reklama
to dobrze gosiu że zadowolona jesteś:)niektóre produkty faktycznie szkodzą , woda gazowana tez daje efekt opuchnięcia.
oj ja to wczoraj taka tapetę miałam że aż się przeraziłam:(
iwonka nic z tego co masz nie działa??!!
niestety nic nie podziałało,dlatego chyba podejde do lekarki,żeby ja osłuchala zebym nie miałam powtórki z rozrywki bo ja chce zeby moje były zdrowe na komunie bo niewiem jak to wtedy bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry