reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam. Glowa mi peka:baffled::baffled:Pokolocilam sie ze swoim troche, wsciekl sie jak sie okazalo ze na dojazd jest 2100mk:szok::szok:Do tego ponoc drogi tam sa platne a dojazd z wlasnej kieszeni, wydatek rozejdzie sie na 3 osoby, ale sama droga, strasznie daleko:baffled:

Witam. Glowa mi peka:baffled::baffled:Pokolocilam sie ze swoim troche, wsciekl sie jak sie okazalo ze na dojazd jest 2100mk:szok::szok:Do tego ponoc drogi tam sa platne a dojazd z wlasnej kieszeni, wydatek rozejdzie sie na 3 osoby, ale sama droga, strasznie daleko:baffled:
Czesc Kasiu!
Bo fakt faktem to jest nie fer by płacić za dojazd samemu, wykrzystują na maxa tych ludzi....:baffled::eek:

witam wczoraj internet mi siadł i mam sporo zaległosci cały dzien spedziłam w domu bo pogoda kiepska a po za tym mały troche chory. ja na obiadek mam szczawiowa a teraz zjadłam ciasto drożdzowe z mlekiem. ale kebaba też bym wcisneła. ide dzisiaj po raz kolejny farbowac włosy mam nadzieje ze bedzie coś z tego.

Wiem ze nie fair tyle ze jestem zdania jedz przekonaj sie a on najlepiej by to zaraz w diably rzucil. Kurcze nie chce tu rozmawiac o kwotach zarobku ale jestem pewna ze zarobi na pewno duzo wiecej niz w Polsce. Aby mnie zdenerwowal:angry::angry::baffled::baffled:

reklama
Hej Kochane:)

Ja od wczoraj mecze sie z bólem zęba,ale na szczeście już dziś ide do mojej pani doktor i mam nadzieje ,że mi ulży....Wrrr...jak ja nie lubie grzebania w buzi...ale coz ...jak boli to nie ma wyjscia.

Dobra biore sie za zaległości w postach:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry