reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
super takie safari ale jak dla mnie to daleko:(
iwonka no cóż to jeszcze kwiecień różnie może być, gdyby nie ten wiatr byłoby bardzo ciepło deszcz w sumie by sie przydał dla oczyszczenie powietrza ale hihihi wolałabym żeby popadało jedna noc a rano znowu ciepło było:))))
ja tez jestem za deszczem,bo dla alergików jest on bardzo potrzebny,ale niech pada w nocy a w dzien ma byc ładnie

reklama
Własnie jestem kamikadze... postanowiłam spróbować terapi lodami - od kilku dni boli mnie gardło, nic nie pomaga.. spróbuję albo bedzie lepiej albo juz kompletna kapilica :baffled:

Dziewczyny ja tylko na chwilkę.
Piwonia podawała przepis na sok taki żeby pić z buraczków.
Ja poszłam za radą i powiem że działa!!!!!!A mnie męczyły bardzo zaparcia!!!I pije codziennie rano i wieczorem po dużej szklance soku-robię trochę na łatwiznę bo nie mam jak wyciskać soku ze świeżych buraczków.Więc kupiłam takie w kartonie sok pomidorowy i buraczkowy i mieszam je razem i pije.Powiem Wam że po 2 dniach już normalnie chodzę do toalety i mi lżej:-D:tak:

Piwonia dziękuje za rade.POMOGŁO:laugh2:

Dziewczyny ja tylko na chwilkę.
Piwonia podawała przepis na sok taki żeby pić z buraczków.
Ja poszłam za radą i powiem że działa!!!!!!A mnie męczyły bardzo zaparcia!!!I pije codziennie rano i wieczorem po dużej szklance soku-robię trochę na łatwiznę bo nie mam jak wyciskać soku ze świeżych buraczków.Więc kupiłam takie w kartonie sok pomidorowy i buraczkowy i mieszam je razem i pije.Powiem Wam że po 2 dniach już normalnie chodzę do toalety i mi lżej:-D:tak:

Piwonia dziękuje za rade.POMOGŁO:laugh2:

Kurcze, może i ja spróbuję....

Witam,
Jestem po wizycie u gina. Z dzidzia wszystko ok!:-) Wazy 840 i znow potwierdzilo sie ze to dziewczynka!:-) Szyjke mam prawidlowa i najpewniej nie bedzie z nia problemow do konca. Wyniki badan bardzo dobre wiec jednym slowem EKSTRA!
Mam jednak jeden problem... Nie wystawil mi zaswiadczenia ze moge leciec samolotem... Powiedzial ze jest przeciwnikiem latania kobiet ciezarnych! Co ja mam teraz zrobic?:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Jest ryzyko ze od roznicy cisnien peknie cos tam i odejda wody plodowe. Tylko ze to malo prawdopodobne, bardzo rzadko sie zdarza. To tak jakby sie nie jezdzilo samochodem bo moze bedzie wypadek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry