Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie kupowałam u nich. Ale bardzo ładna komoda.Mam pytanko kupowałyście kiedyś meble w Jysk? Myślę o komodzie, bo pomimo porządków w szafie wcale więcej miejsca mi się nie zrobiło. I zastanawiam się nad czymś takim:
Komoda PARIS 6 szuflad kolor kawy - cena obecna: 475,- poprzednia: 549,- w JYSK
Ale to z płyty jest (no jak każde meble dzisiaj) i boję się że długo nie posłuży.
Ja zgubiłam centymetr!znalazłam, miesiąc temu 27marca
biodra 110
pod biustem 87
biust 106
"niby talia" - brzuszek 97
waga 85kg
a dzis 27 kwietnia
biodra 115
pod biustem 90
biust 110
brzuszek 103
waga 88kg
od zajscia w ciąże biodra rozrosły mi się o 10cm to strasznie duzo!
Ja sobie przywiozłam specjalnie od mamy, bo ciekawa byłam ile mam cm, bo na wagę codziennie wchodzęJa zgubiłam centymetr!
Nie powiem czy umyślnie hihi

Bodzio ma bardzo ładne meble i solidne.Efe jezeli chodzi o wykonanie i solidnośc to ja juz MACAŁAM te w ikei i Jusku i doszłam do wniosku ze ich nie kupie, znalazłam taką i tą kupuję,znajomi ją mają WYMACAŁAM ją na wylot:-)
Komoda 4 szufladowa SK51 - meble pokojowe, pokój, pokoje, systemy, meble modułowe, meble systemowe - BODZIO
Niestety kolor muszę dobrać do boków foteli z zestawu wypoczynkowego który kupiliśmy w zeszłym roku, czyli taki kolor kawy. A ta komoda mi się podoba mamie ją pokaże. Ona ma taki odcień drewna w domu.Efe jezeli chodzi o wykonanie i solidnośc to ja juz MACAŁAM te w ikei i Jusku i doszłam do wniosku ze ich nie kupie, znalazłam taką i tą kupuję,znajomi ją mają WYMACAŁAM ją na wylot:-)
Komoda 4 szufladowa SK51 - meble pokojowe, pokój, pokoje, systemy, meble modułowe, meble systemowe - BODZIO