miranda
Fanka BB :)
Ania, nie chcę cię straszyć, ale ja nie miałam robionej glukiozy i przez to umarł mój synek:-(.I nie byłam w grupie ryzyka. Jak tylko dasz rady zrób te badania!!!a ja nie mam i nie bede miała w ogóle glukozy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania, nie chcę cię straszyć, ale ja nie miałam robionej glukiozy i przez to umarł mój synek:-(.I nie byłam w grupie ryzyka. Jak tylko dasz rady zrób te badania!!!a ja nie mam i nie bede miała w ogóle glukozy![]()
Ja się dopatrzyłam że w gazecie dają płytkę z ćwiczeniami dla kobiet w ciążyrozumiem że Wy też się robicie duże;-):-) tylko ze ja rosne w kazdym miejscu!! jestem jak OKRĄGLAK w Poznaniu.
szukam jakie miałam wymiary jak ostatnio miałam doła wyglądowego i tu pisałam
jeszcze nigdy w zyciu nie byłam taka potęzna!
I muszę sobie kupić 
jeszcze ciut musimy wytrzymać a potem to już z górki... ale przyznam sie szczerze że sie ciut bojerozumiem że Wy też się robicie duże;-):-) tylko ze ja rosne w kazdym miejscu!! jestem jak OKRĄGLAK w Poznaniu.
szukam jakie miałam wymiary jak ostatnio miałam doła wyglądowego i tu pisałam
jeszcze nigdy w zyciu nie byłam taka potęzna!
i mam mieszane uczucia 
a wogóle dzieńdobry, zaraz lecę na usg. I w końcu do psycholog, tyle czekania, a już nie wiem czy potrzebuję wy jesteście moimi psycholożkami.
Ja również.
Ja jeszcze w piżamie:-)