reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jezu laski jak mnie gardło boli!:wściekła/y:
Proszę pomóżcie, bo rutinoscorbin i herbata z miodem i cytryną nie pomaga. Może ja to czymś wypłuczę? Solą, wodą utlenioną? Tylko podajcie przepis, bo nie wytrzymam:-(
Efe mam to samo i nic nie pomaga a jesli już to chwilowo tylko...
sól pomaga ale jakoś nie próbuję bo boję sie odruchów wymiotnych...:baffled::baffled:

reklama
Jezu laski jak mnie gardło boli!:wściekła/y:
Proszę pomóżcie, bo rutinoscorbin i herbata z miodem i cytryną nie pomaga. Może ja to czymś wypłuczę? Solą, wodą utlenioną? Tylko podajcie przepis, bo nie wytrzymam:-(
jak solą to ja do szklanki wsypuje łyżke soli i płukam
jak woda utlenioną to na szklanke łyżeczka wody utlenionej oba sposoby dobre lub polecam na gardło roślinne tabletki Isla

mi na szczęście nic nie dolega, jedynie moje nastawienie do samej siebie się zmieniło z grubej kobiety zrobiłam się gruba kobieta w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam. Widze ze jakas pandemia zachorowan nastapila, za duzo lodow dziewczynki:-D:-D
U nas jakos dzis nieciekawie, maly sie wscieknie jak na dwor nie pojdzie, a zimno jakos wiatr wieje, kawki dzis na dworzu to raczej dzis nie wypije.:-(:-(
Matko pojutrze jade na glukoze, pomocy:angry::angry::angry:

Dzięki dziewczyny jesteście niezastąpione. Spróbuję wypłukać jak mi się w żołądku unormuje. A jak nie podziała pójdę do apteki po te tabletki i tantum verde na wszelki wypadek. Do czwartku muszę być zdrowa jak ryba bo chcemy na majówkę pojechać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry