Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dariuś ja piżame w sklepie XL mierzyłam i za mała! A stanik to już G lub H powinnam mieć bo ten co kupiłam już jest za maływ sobote jezdziłam za elegancką bluzką bo 18stka juz za niecałe 2 tygodnie i niestety nawet XL na mnie nie pasowało, dupe mam jak chałupe, brzuszek w koncu wyszedł ale od razu mega duży a biust F

wiem, wiem ja komunie mam 10 a jeszcze tez stroju nie mam,w sobote jezdziłam za elegancką bluzką bo 18stka juz za niecałe 2 tygodnie i niestety nawet XL na mnie nie pasowało, dupe mam jak chałupe, brzuszek w koncu wyszedł ale od razu mega duży a biust F
olaboga już mam stresa!!!Ja Kasiu też właśnie telefon wykonałamWlasnie zadzwonilam do labolatorium i mam byc na czczoGlukozy nie musze miec swojej oni dadza. Blee mam nadzieje ze na pawiku sie nie skonczy, ja musze rano cos zjesc bo padam na pysk.
Aniaso a czemu nie bedziesz miec u was nie robia??
Pani mi pozwoliła coś lekkiego i niesłodzonego zjeść. Glukozę też mi dadzą i nie muszę kupować. Ale ja do szpitala idę na to badanie a tam zawsze pełne kolejki, więc to pewnie dlatego.Ja nie wiem co wam te cycki tak rosna moje jakos w miejscu stoja. Daria ty sie ciesz ze tylko w XL nie wchodzisz gorzej by bylo jak bys w 3XL nie weszlaDariuś ja piżame w sklepie XL mierzyłam i za mała! A stanik to już G lub H powinnam mieć bo ten co kupiłam już jest za mały![]()

Kasiu ja też nie wiem dlaczego tak się dzieje. Powinny stanąć w miejscu ale oczywiście jak mleczko będzie to jeszcze urosną.Ja nie wiem co wam te cycki tak rosna moje jakos w miejscu stoja. Daria ty sie ciesz ze tylko w XL nie wchodzisz gorzej by bylo jak bys w 3XL nie weszla![]()

ja na szczescie mam niby 3 tygodnie,ale stroju tez mi brak,a w sklepach nic nie umiem znalescwiem, wiem ja komunie mam 10 a jeszcze tez stroju nie mam,olaboga już mam stresa!!!