reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wlasnie zadzwonilam do labolatorium i mam byc na czczo:szok::szok:Glukozy nie musze miec swojej oni dadza. Blee mam nadzieje ze na pawiku sie nie skonczy, ja musze rano cos zjesc bo padam na pysk.
Aniaso a czemu nie bedziesz miec u was nie robia??

reklama
w sobote jezdziłam za elegancką bluzką bo 18stka juz za niecałe 2 tygodnie i niestety nawet XL na mnie nie pasowało, dupe mam jak chałupe, brzuszek w koncu wyszedł ale od razu mega duży a biust F
Dariuś ja piżame w sklepie XL mierzyłam i za mała! A stanik to już G lub H powinnam mieć bo ten co kupiłam już jest za mały:wściekła/y:

Wlasnie zadzwonilam do labolatorium i mam byc na czczo:szok::szok:Glukozy nie musze miec swojej oni dadza. Blee mam nadzieje ze na pawiku sie nie skonczy, ja musze rano cos zjesc bo padam na pysk.
Aniaso a czemu nie bedziesz miec u was nie robia??
Ja Kasiu też właśnie telefon wykonałam:-D Pani mi pozwoliła coś lekkiego i niesłodzonego zjeść. Glukozę też mi dadzą i nie muszę kupować. Ale ja do szpitala idę na to badanie a tam zawsze pełne kolejki, więc to pewnie dlatego.

Ja nie wiem co wam te cycki tak rosna moje jakos w miejscu stoja. Daria ty sie ciesz ze tylko w XL nie wchodzisz gorzej by bylo jak bys w 3XL nie weszla:-D:-D
Kasiu ja też nie wiem dlaczego tak się dzieje. Powinny stanąć w miejscu ale oczywiście jak mleczko będzie to jeszcze urosną.
Kuzynki chciały mi tunikę kupić i zapytały o rozmiar to powiedziałam że XXXXXXXXL teraz noszę hihi:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
rozumiem że Wy też się robicie duże;-):-) tylko ze ja rosne w kazdym miejscu!! jestem jak OKRĄGLAK w Poznaniu.
szukam jakie miałam wymiary jak ostatnio miałam doła wyglądowego i tu pisałam

jeszcze nigdy w zyciu nie byłam taka potęzna!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry