reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No obiad zrobiony.
Mebelki piękne ale ja w sumie chciałam tylko łóżeczko dla małej bo na nic więcej nie mam miejsca ale za 900zł to ja mam i łóżeczko i pościel i masę innych rzeczy także podziękuję.

reklama
Aga mnie to normalnie przerasta. Kuba tez tak chorowal jak byl maly jak teraz pomysle ze urodze nastepnego zdechlaczka to sie normalnie boje.
Nie wiem nie ma kataru kaszlu jest sama goraczka, narazie.
Szlak mnie juz trafia bo maly znow bedzie sie meczyc a ja razem z nim:no::no::no::no:

Aga mnie to normalnie przerasta. Kuba tez tak chorowal jak byl maly jak teraz pomysle ze urodze nastepnego zdechlaczka to sie normalnie boje.
Nie wiem nie ma kataru kaszlu jest sama goraczka, narazie.
Szlak mnie juz trafia bo maly znow bedzie sie meczyc a ja razem z nim:no::no::no::no:

ja tez mam obawy co do chorób,ale damy rade
a może to nic powaznego,musisz mu dac na zbicie i poobserowac do wieczora

Tak Piwonia podalam nurofen i jak spadla to nawet choroby po nim nie widac. Moze nic powaznego ale mam nadzieje ze w nic powazniejszego sie nie rozwinie. :no::no:
Aga wreszcie choc troche po tobie widac.
Efe tak to jest ze jak jest cos bardzo ladnego to i drogie zarazem. Za 900zl tez bym nie kupila.

reklama
Tak Piwonia podalam nurofen i jak spadla to nawet choroby po nim nie widac. Moze nic powaznego ale mam nadzieje ze w nic powazniejszego sie nie rozwinie. :no::no:
Aga wreszcie choc troche po tobie widac.
Efe tak to jest ze jak jest cos bardzo ladnego to i drogie zarazem. Za 900zl tez bym nie kupila.

Kasia i sprawdź czy małego nie boli uszko,bo od tych wiatrów mogło go zawiać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry