reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniu ze zdrówkiem lepiej katarek tylko został ale to raczej już alergiczny mój nie chorobowy tylko bardziej nasilony:)
a skurcze cholercia są i nie rozumiem bo długo spokój był a teraz wróciły gady i to raczej jak odpoczywam wczoraj w łóżku już:(

reklama
Aniu ze zdrówkiem lepiej katarek tylko został ale to raczej już alergiczny mój nie chorobowy tylko bardziej nasilony:)
a skurcze cholercia są i nie rozumiem bo długo spokój był a teraz wróciły gady i to raczej jak odpoczywam wczoraj w łóżku już:(
Oj Aneczko to niedobrze:-( Ty w ogóle nie powinnaś z domu wychodzić na to wygląda.

eech trochę trzeba bo inaczej ja w ogóle fizycznie nie poradzę sobie z ostatnim trymestrem i porodem jak tylko leżeć będę poza tym co ja poradzę że są sprawy których nawet mój załatwić za mnie nie może:(
a poza tym jak siedzę w domu jobla dostaję i w depresję mogę popaść a to już całkiem źle by było!!

Mi lekarz wczoraj mówił o ćwiczeniach: nożyce, przysiady ... a mój obiecał dopilnować.
Moja koleżanka ćwiczyła całą ciąże a i tak strasznie się męczyła podczas porodu. Więc ja i tak się zastawiam że będzie bolało jak diabli.

reklama
mnie od wypadku cały czas główa dziwnie boli,tak ją odczuwam i dostałam od neurologa skierowanie na rehabilitacje bo to od naciagniętego odcinka szyjnego. ale coś kiepsko to widze bo tam gdzie się pytałam to termin na koniec sierpnia ,a w 2 osrodku na loistopad-masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry