reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobra ja zabieram się za paznokcie u nóg oby porażki nie było hehhee
mój dzielnie zapowiedział że się postara ale spróbuję najpierw sam;p
oby się udało bo ja źle się czuję z gołymi bladymi paluchami u nóg muszę mieć zawsze w żywym kolorze o dziwo u rąk mogę nie malować u nóg zawsze:)

czolem!

Maja - witaj w gronie.

Mju - nasz synek tez na poczatku mial byc Antoni. teraz mamy liste 4, bo mojemu mezowi Antoni przestal sie tak bardzo podobac. Ale zobaczymy jeszcze ;-) Mnie sie to imie bardzo podoba.

U mnie dzisiaj zabiegany dzien. Nacnogach juz od 7, gimnastyka, potem szybkie zakupy, chlodnik juz sie chlodzi, zaraz zjem i biegne na poczte. Wreszcie usiadlam i wypelnilam PIT i musze wyslac... nie znosze tego momentu... Oczywiscie, jak zwykle, odkladalam to na ostatnia chwile i teraz swoje odstoje na poczcie.. wrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej sierpniowe ciężarówki!

Co tam u was słychać??? Mam nadzieję, że wszystko ok i brzuchy rosną:-)
Gratuluję zdrowych dzieciątek, wszystkich dziewczynek i chłopców!!!!
Nie mogę się doczekać sierpnia żeby je zobaczyć! Wkońcu czuję się jak pełnoprawna ciocia tych wszystkich szkrabów.

Co u Mateuszka? Wygrał już ten konkurs??

U mnie ok, ciągle się leczę, betka spada choć ciągle powoli, wciąż 18000 jak dobrze pójdzie i obejdzie się bez chemii to w 2011 możemy mieć dzidziusia. Ciągle krwawię, ale tym razem to już raczej @ (przynajmniej mam taką nadzieję).
Od poniedziałku powinnam ruszyć do pracy, nie wiem czy jestem gotowa ale coś robić muszę żeby nie oszaleć z tęsknoty...

Pozdrawiam Was wszystkie, każdą z osobna.
Buziaki, uściski

Powodzenia:laugh2:
no i żeby wam stopy nie puchły w tym upale!!!

witaj kochana:)
praca na pewno podziała dobrze na ciebie:)
dobrze że leczenie dobrze przebiega strasznie się cieszę:)
kasia jeszcze nie zna wyników oficjalnych tego oszukańczego konkursu.

ja dziś się przeraziłam bo już 7 miesiąc mi się zaczął:o

witaj Emy,dobrze cie tu u nas zobaczyc i oczywiscie,ze jestes nasza ciocią dla naszych maluszków
ciesze sie,ze wyniki powoli sie normuja,wiem długo to trwa ale dasz rade,a praca jest ci potrzebna zeby nie zwariowac i miec jakas odskocznie,trzymaj sie i odwiedzaj nas

reklama
Witaj Emy.
Z Bożą pomocą napewno Ci sie uda, powoli, pomału... a będzie dobrze. Dziewczyny mają rację, praca to dobra odskocznia, ale fakt musisz sie czuć na siłach, nie kosztem zdrowia...
Trzymamy za Ciebie kciuki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry