reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

reklama
już nie wiem jak mam ją pocieszać a że dawno sie nie widziałysmy nawet jej sie nie przyznałam że ja jestem w ciąży, nie mogę... nie wiem jak???:szok:
Ja też miałam taką sytuację. Zgadałam się z koleżanką bo obie byłyśmy na początku ciąży. Ale ona poroniła. Schodziłam jej z widoku, żeby nie ranić jeszcze bardziej. Ona sama się zapytała czemu jej unikam. To powiedziałam wprost, że nie chcę jej robić przykrości. Sama zadecydowała że chce się ze mną widywać. Tylko to było zaraz po jej poronieniu. Nie wiem jakby było gdybym czekała tak jak ty tyle miesięcy.

Ja też miałam taką sytuację. Zgadałam się z koleżanką bo obie byłyśmy na początku ciąży. Ale ona poroniła. Schodziłam jej z widoku, żeby nie ranić jeszcze bardziej. Ona sama się zapytała czemu jej unikam. To powiedziałam wprost, że nie chcę jej robić przykrości. Sama zadecydowała że chce się ze mną widywać. Tylko to było zaraz po jej poronieniu. Nie wiem jakby było gdybym czekała tak jak ty tyle miesięcy.
kurcze sama sie zagrzebałąm w tym bo chciałam dobrze a teraz po takim czasie to co ja jej powiem? predzej czy później to sie i tak wyda:baffled::baffled::baffled:

reklama
już nie wiem jak mam ją pocieszać a że dawno sie nie widziałysmy nawet jej sie nie przyznałam że ja jestem w ciąży, nie mogę... nie wiem jak???:szok:
Nie no teraz to byś ją tylko dobiła:-(
Nie umiem zrozumieć tego świata kobieta chce zostać mamą i nie może, a alkoholiki, narkomani itp. zostają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moja koleżanka stara się już 3 lata z mężem i nic. Badania OK u mniego i u niej i nie wiadomo o co chodzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry