reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!

DELI mi sie marzy Alfa 159 - jest poprostu piekna - w ogóle Alfy mają w sobie to coś - widać tam dotyk nie tylko konstruktora samochodów ale też jakiś artyzm - te detale achhhh
Ale mój M mówi, że one sie strasznie psują :baffled:
Ja miałam ALFA ROMEO 156 1.9 JTD KLIMA ALU ( IDEAL)2002r. (620238000) - motoAllegro
Nie psują się zbyt szybko i łatwo, ale na pewno nie są na nasze drogi, ale prowadza się super. Miałam silnik 2,5 litra więc szła pięknie na jezdni

reklama
apropo tej kolezanki to ona teraz w maju ma slub, i kurcze ma wątpliwości przez ten brak dzieciątka, bo sie okazało że to on jest bezpłodny :baffled: waha sie co zrobic:baffled:
Trudna decyzja to zależy od miłości :-(
Po swoich doświadczeniach wiem, że jak mi lekarze mówili, że nie będę mogła mieć dzieci mój był i tak pewien, że chce być ze mną i to on dał mi siłę i wiarę.
A teraz czekamy na nasze dzieciątko.

Hej a jakoś mam denny nastrój:-( moja babcia w śpiączce w szpitalu z moim się pokłóciłam same doliny w dodatku majowe wolne dni będe sama w domu:-(
Ale Dziękuje czuje się dobrze!Maluszek wariuje!
Przykro mi Malinka ze względu na babcię i na kłótnie.
Cieszę się jednak, że pomimo tego dobrze się czujesz ty i Tomeczek :-)

Kochane spadam, jade po mamę a potem może jakies małe zakupki - nie wiem czy dam radę jeszcze zajżeć bo jutro moja siostra ma 40 :szok: urodziny i robię jej party ;-)

Udanego weekendu!

P.S. MALINKA spokoju Ci zyczę i 1000 powodów do uśmiechów - po dołkach zawsze musza być górki

Przykro mi Malinka ze względu na babcię i na kłótnie.
Cieszę się jednak, że pomimo tego dobrze się czujesz ty i Tomeczek :-)
Staram się nie denerwować i bo tylko się będę źle czuła...
Zastanawiam się co mam robić w ten majowy weekend bo sama w domu to kicha a jechać do siostry nie chce bo tam to nerwowo ciągle dzwonią po rodzinie i mówią jak babcia a ja słuchać tego nie chcę bo tylko się bardziej denerwuje!
Tak a mały to mi spać w nocy nie daje tak się wierci:-D ale ja to KOCHAM jak tak się przekręca!!!!:laugh2::laugh2:

reklama
No te nasze maluszki są kochane jak kopią, przekręcają się i trzęsą naszymi brzuszkami. Moja tez szaleje.
Lepiej siedzieć w domciu niż się denerwować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry