reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kurcze mój nie zdąży dziś po komputerek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: właśnie stara się zmnijszyc cene autka :-) i troszke mu to zajmie :baffled:, a jutro wolne więc komputerek zobaczę w poniedziałek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieję, że chociaż z ceny fajnie zejdzie.
Ja już Panu wczoraj wspomniałam, że niech chociaż na fotelik spuści dla dzieciaczka:-):-):-) i obniżył. Zobaczymy ile mojemu zejdzie :-).

No właśnie to robi i dlatego nie zdąży po komputerek, ale zawsze kasa w kieszeni zostanie. Ja utargowałam 400 choć 600 chciałam (i wytłumaczyłam Panu, że byle jakiego fotelika nie chce dla córeczki), ale Pan powiedział, że jak będziemy zdecydowani na 100 i wrócimy po niego to zawsze można porozmawiać :). Więc trzymajcie kciuki.

No właśnie to robi i dlatego nie zdąży po komputerek, ale zawsze kasa w kieszeni zostanie. Ja utargowałam 400 choć 600 chciałam (i wytłumaczyłam Panu, że byle jakiego fotelika nie chce dla córeczki), ale Pan powiedział, że jak będziemy zdecydowani na 100 i wrócimy po niego to zawsze można porozmawiać :). Więc trzymajcie kciuki.
no to trzymam mocno kciuki,żeby sie udało bo napwno warto sie targowac

reklama
Oj to Wam współczuje ,tutj nie jest tak zle ,własnie zaczeło padac ale jest ciepło na szescie nie parno normalnie przyjemnie.Nie dajcie sie pogodzie ,powaczac wiatraczki,na kanape i odpoczywac:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry