reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
od 11.40 do 14 byłam z mężem na spacerku, posiedzieliśmy też na dzikiej plażyczce nad jeziorkiem potem do domu szybki obiadek i tuż po 15 mąż pojechał do pracy a ja poszłam po młodego do przedszkola i coś mi odbiło zajść kawałek dalej na plac a potem powrót i dopiero do domu dotarłam i z ukropu ledwo żyję. i przeklinam na ten biust co mi urósł bo to pojęcie już przechodzi z tymi melonami w upał!!!

reklama
cześć dziewczynki, ja już po glukozie, jak dobrze pójdzie to wyniki jutro po 14, jak nie to dopiero we wtorek. Ale jakoś jestem spokojna. Zazdroszcze wam pogody, od kiedy przyjechałam pada deszcz.

ja dzis zaliczylam "prysznic" burzowy. Slonce wciaz swiecilo, a deszcz padal. Przemoklam. Ale na szczescie to byl dosc cieply deszcz, wiec mam nadzieje, ze nie skonczy sie katarem...

Oj te melony to rzeczywiscie masakra.Ja normalne mam rozmiar C ,teraz nosze E ,ale mysle ze bede musiała sie rozejzec za F albo wiekszym:eek:.Cos nieprwdopodobnego moze zszyje dwa namioty i bedzie spokój:laugh2:.

powinna dostać paczkę pampersów,zabawkę dla dziecka i nie wiem czy coś jeszcze ale nic chyba jeszcze jej nie przysłali informacyjnego bo dopiero wczoraj się pojawiły te "wyniki"a jeszcze będą wybory kolejne już nie od internautów zależne więc nic nie wiadomo jeszcze.

reklama
Witajcie kochane widze ze sloneczko was wymeczylo
Ja niestety dzis nie pospacerowalam robilam pol dnia porzadki moj M ma 3 maja urodziny wiec zawsze moze ktos wpasc wiec musiala troche ogarnac mieszaknie
Cale lato przed nami:-)
Mola super ze szczesliwie dolecialas a zakupow tez ci zazdroszcze
Jak mialam mala corke to szwagier pracowal w Angli i wysylam mi super ciuszki a tr\eraz tam nikogo nie mam:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry