reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A wiec wynikow nadal nie ma i sie nie zapowiada zeby szybko byly bo teraz szanowne jury wybiera pierwsza trojke ponoc. Tyle ze jak czytalam na forum pampers moze to i miesiac trwac:baffled::baffled:
Ja takiej mikstury tez bym chyba nie przelknela nie poszloby dolem tylko gora:baffled:Jeszcze od wczoraj czuje to glukoze w zoladku:no::no:
Goraco na dworzu ze szok ciekawe jaki maj bedzie.

reklama
ja na szczęście też nie mam problemów,a teraz wtryniam świerzy groszek z Hiszpani i jest extra. Właściwie to powinnam juz obiad gotować, młode ziemniaczki z kefirkiem

widzicie, wy sie meczycie / meczylyscie z nudnosciami etc, a u mnie od poczatku ciazy zaparcia. I cholera jasna, nie umiem sobie z nimi poradzic! Siemie lniane, woda z cytryna, sliwki suszone.. czego ja nie probowalam!
kolezanka jest z tych "obrzydliwych", co to swinstwa nie przelkna. I mowila, ze to sie pije jak sok z grejpfruta, tylko na ustach zostaje taka cienka warstwa oliwy. Ja w kazdym razie musze mojego meza dzis jeszcze pogonic do sklepu po grejpfruty, bo jutro sklepy pozamykane beda....

co za zycie!

ach, i jeszcze podziele sia z Wami nowym sposobem na zaparcia. Kolezanka m polecila. Mam zamiar wyprobowac i dam znac, jakie efekty.

Sposob mojej kolezanki: oliwa z oliwek + sok z greipfruta. Zamieszac i pic zanim sie znowu oliwa wytraci. powtorzyc nastepnego dnia. Rezultat gwaratowany ;-)

Blee:baffled:,ale czego sie robi zeby troszke przecisciło:laugh2:.
Mi połozna kazała wypijac dzienie około pół szklanki napoju eneretycznego niegazowanego+owoce+woda i jest ok:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry