Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wspolczuje:-Cześć Dziewczyny!
Bardzo dawno mnie tu nie było, a to dlatego, że miałam i niestety nadal mam spore problemy z donoszeniem mojego maluszkaZaczeło się od skurczów, potem nastąpiło bardzo szybkie skracanie się szyjki. Lekarz założył mi krązek, biore końskie dawki fenoterolu i musze leżeć. Wprawdzie wczoraj byłam na kontroli i krążek dobrze trzyma, więc jakoś mam teraz w sobie więcej optymizmu. Nie potrafię opisać tego co czułam, gdy lekarz powiedział, że nie jest dobrze. To był przede wszystkim przeogromny strach o dzidzię, ale również żal, rozgoryczenie, rozczarowanie. Przez ponad miesiąc praktycznie nie wstawałam z łóżka, a każde pójscie chocby do toalety wiązało się z wielkim niepokojem. Nadal brzuch mi się "stawia", głównie w nocy, ale jakoś jestem już spokojniejsza, głównie dzięki krążkowi. Wpadłam tu do Was żeby życzyć Wam szczęśliwego i spokojnego przebiegu ciąży i łatwego porodu. I żeby Wasze dzidzie były przede wszystkim zdrowe.
I mam do Was jedną prośbę. Jako iż już na pewno będę miała synka (Kubusia) byłabym wdzięczna za dopisanie nas do listy sierpniówek
Pozdrawiam Was mocno.
a co popijasz ze juz pelna jestesJa piję i chyba już jeść nie będę, bo nic nie zmieszczę