reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dobranoc Basiu.
A my mamy szalenstwo zakupowe przed wyjazdem meza. W poniedzialek wyjezdza. Wieczorami bede miala sporo wolnego czasu.
Kupilam winogrono w tesco o matko jakie slodkie!! Pycha i po 5,99:-D:-DA ludzi w biedronce jak przed Bozym narodzeniem, ludzie glupieja przed weekendem
A i jeszcze Enka kazala przekazac ze dzidzia ma sie dobrze tylko nie dala sie dobrze popodgladac bo zaslaniala sie lapkami

Ostatnia edycja:
DSC05697.jpg
to pochwal sie mika

Ja też bardzo dużo piłam. Przynajmniej 3 butelki wody mineralnej - ooczywiscie Muszynianki :)wychowana na tej wodzie jestem hehe :) no do tego herbatki i soki więc wyszło wiecej niż 5 litrów. Teraz mam ograniczenie do 1,5 litra wody plus pół litra na jakiś sok albo herbate. A wszystko to dlatego, ze puchłam i puchłam. Teraz też puchnę ale już mniej. Dzisiaj byłam na badaniu glukozy 50g. Większośc pisze, ze niedobre, ze jest po tym niedobrze. A mnie o dziwo smakowało i wypiłam hop siup bez większych problemów. Mam nadzieję, ze to nie jest oznaka iż mam cukrzyce :( na czczo cukier 97 a w poniedziałek zobacze jak wygląda reszta wyników :) Pozdrawiam wszystkie mamuśki i życze udanego weekendu :) u mnie zaczęło właśnie padac - wiec temperatura troche spadnie i nie bedzie tak gorąco i duszno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry