reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien dobry!
ja tez obudzilam sie dosc wczesnie, ale tak sobie polegiwalam, zeby meza nie obudzic, bo on kazdego dnia tak wczesnie wstaje... i dzis w noc wogole na siusiu nie wstalam... dziwne.

Piekna pogoda dzisiaj, planujemy wybrac sie na piknik pod miasto do mojej mamy. Ma piekny ogrod, fajnie bedzie posiedziec chwile a potem pojsc na spacer do lasu!

Na razie musze umys wlosy, ale leniwca mam. No i czekam, az moj sie obudzi... a to moze oznaczac nawet 10, 11.... on straszny spioch jest w weekendy. Ale nie bede go budzic, juz mu tylko jakies 3 miesiace takiego spania zostaly hi hi hi

reklama
hm.. moze cos sie poprawi. na pocieszenie ci powiem, ze w lipcu bedziesz szczesliwa, ze jestes w UK a nie w PL ;-) ze wzgledu na pogode. My tu bedziemy puchnac z goraca, a ty nie ;-)

oj ja napuchne niezależnie od pogody, ale masz rację sama się tym pocieszam. No nic, życzę miłego dzionka, lecę szykować się do wyjścia.

Cześć dziewczyny :) ale mam dziś podły humorek
Jak mój wstanie jestem gotowa go wysłać na tamtą stronę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Znając życie wstanie około 11 i może ciut mi się nastrój poprawi, ale i tak mu powiem do słuchu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aniu miłego oglądania dzidziusia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry