reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam.
Deli nie wsciekaj sie tak, probowalas stopery do uszu ja tak robilam jak moj chrapal i o wiele szybciej zasypialam. Odespisz w dzien.
Kasiu wściekać się mogę (taki rocznik) drugą noc mi zawalił, poprosiłam by położył się wcześniej. Tym bardziej, że coś go łapie i nie chce by był chory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ale nie musi położyć się późno i nie pozwolić się mi wyspać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Stopery mam, ale z nich nie korzystam, bo myślałam, że mam dorosłego w domu, a nie osła który nie rozumie co się do niego mówi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
.

Ba no widzisz Aniu mezczyzni to sa takie male uparte osiolki i czasem zachowuja sie gorzej jak dzieci. Ja mowie do swojego idz poloz sie bo i tak nie ogladasz tylko spi. To sie kloci ze przeciez oglada. A ja za dwie czy trzy godziny w nocy wstaje na siusiu i co swioatlo w pokoju sie swieci, film dawno sie skonczyl a maz smacznie spi:tak::tak::tak:I tak mu tlumacze juz 10lat:eek::eek::eek:

Kasiu ja wiem, że oni są jak duże dzieci, ale mój w 99% zawsze robił to o co go poprosiłam. Tym bardziej, że wie, że u mnie ciężko ze spaniem w dzień i się później męczę. Ale nie jak trzeba to nie posłucha. Niech tylko wstanie to mu dam szkołę.

Widzisz Aniu, ja tez mojemu pozniej daje szkole i to prowadzi ewentualnie tylko do klotni... albo on sie OBRAZA!!! bo przeciez ja najzwyczajniej sie czepiam ;-)

no, moze przesadzam, malutki efekt jest, szczegolnie teraz jak jestem w ciazy. Ponarzekam, ze to szkodzi dziecku, bo przeciez jak ja sie nie wyspie, to dla Mlodego niezbyt dobrze... i ten argument dziala.

Widzisz Aniu, ja tez mojemu pozniej daje szkole i to prowadzi ewentualnie tylko do klotni... albo on sie OBRAZA!!! bo przeciez ja najzwyczajniej sie czepiam ;-)

no, moze przesadzam, malutki efekt jest, szczegolnie teraz jak jestem w ciazy. Ponarzekam, ze to szkodzi dziecku, bo przeciez jak ja sie nie wyspie, to dla Mlodego niezbyt dobrze... i ten argument dziala.
nie no u mnie kłótni nie ma
ale musi zrozumieć, że jak ja nie śpię to i Mała

reklama
Dzien dobry!
Witam sie i ja ,dzis troche pozno.....;-)
Widze ze niektore bojowo dzis nastawione....hi,hi.....ale tak czasem bywa,moj tez jest nie lepszy jesli chodzi o pozne kladzenie sie spac,a tez chrapie.....ale ja juz stracilam cierpliwosc przez 10 lat,mowie,mowie i tak robi swoje....wiec w nocy tez z lokcia dostanie i na drugi bok sie przekreca,no i na jakis czas mam spokoj...hi,hi....:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry