reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ale fajnie niektorym,wyjezdzacie sobie gdzies.....u nas na wsi tyle teraz roboty,ze nigdy na nic czasu nie ma.....wrr....:crazy:
A ja sama nie wiem co dzis mam robic,mam sporo szycia(znow mi znajoma firanki podrzucila do roboty),i sobie tuniki dwie skroilam,ale cos nie mam weny....:-D

nie no u mnie kłótni nie ma
ale musi zrozumieć, że jak ja nie śpię to i Mała

hi hi. to akurat nieprawda ;-) bo nasze dzieci czesto spia w ciagu dnia.. a sa takie ktore wlasnie w nocy nie spia i nie daja spac mamie ;-)

faktem natomiast jest, ze jesli jestes zmeczona, odbija sie to na twojej kondycji = na kondycji dziecka.

uciekam suszyc wlosy, po prawie same wyschly!! dopiero sie zorientowalam, ze tak siedze juz ponad godzine z recznikiem na glowie.. ten internet to zlodziej czasu jednak

Milego dnia, dziewczyny!

hi hi. to akurat nieprawda ;-) bo nasze dzieci czesto spia w ciagu dnia.. a sa takie ktore wlasnie w nocy nie spia i nie daja spac mamie ;-)

faktem natomiast jest, ze jesli jestes zmeczona, odbija sie to na twojej kondycji = na kondycji dziecka.
Gosia moja kopie cały dzień, a dziś kopie już od 3:-) ja nie wiem kiedy ona śpi, ale w dzień na pewno nie. Chyba, że kopie i się wierci jak śpi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry