reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No dobra dziewczyny,dobrze mi tu z wami,ale musze sie za cos wziasc bo przyrosne tu...hi,hi...
Milego dnia zycze,jak znajde chwilke to zajze jeszcze....;-)

reklama
no ja własnie skończyłam sie myc i suszyc wloski,teraz tylko dzieci uczeszę i ruszamy na cały dzień do rodziców na podwórko na słoneczko,a wieczorkiem moze jakieś grilek sie jeszcze zrobi

Iwonko, ale tu nie chodzi za każdym razem, po prostu jak jest przemęczony i do tego choroba do bierze nie może siedzieć tak długo, bo potem chrapanie mi bardzo przeszkadza, bo jest strasznie głośne.
Ale tak na co dzień to jest w porządku. I się zawsze wysypiam.

Iwonko, ale tu nie chodzi za każdym razem, po prostu jak jest przemęczony i do tego choroba do bierze nie może siedzieć tak długo, bo potem chrapanie mi bardzo przeszkadza, bo jest strasznie głośne.
Ale tak na co dzień to jest w porządku. I się zawsze wysypiam.
rozumiem,ale to mozna napewno cos na to zaradzic,ale wydaje mi sie,ze jak by poszedł wcześniej spac ,a ty byś sie i tak obudziła w nocy na siku to byłoby to samo,jak on sie kładzie późno,bo w sumie nie mamy za dużego wpływu na chrapanie zwłaszcza jak ktos jest przeziębiony

ojj mój M też chrapie czasem niemiłosiernie, szczególnie jak zmęczony, no a jak trochę chory to już wiadomo, teraz już mu na pewno kupię jakieś kropelki na chrapanie bo ponoć są w aptece takowe bo nie wytrzymuję czasem :no:

reklama
nie wiem czy m. sobie da żeby mu tam czymś psikać :szok: :-D ale popytam w aptece może mi coś doradzą bo czasem to szlak trafia i go kopie albo z łokcia mu zasunę ... :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry